Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 30.55 g
- Karbonhidrat
- 2.12 g
- Yağ
- 21.44 g
- Lif
- 1.39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canelones con ceps al foie
2u. 50min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Langostinos al romesco
15min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Esqueixada de bacalao
15min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 Min
Parmentier de batata y pato confitado
50 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Bisque de bogavante
50 Min
Arroz con bogavante
1h