Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 TL Pflanzenöl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Curry Madras, selbst gemacht
- 50 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Beef Madras
3h
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken Saag
50min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10 min
Hähnchen Tikka Masala
1h
Kofta Curry
1h 10min
Hähnchen in Joghurt
1h
Chicken Jalfrezi
1h