Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 TL Pflanzenöl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Curry Madras, selbst gemacht
- 50 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Garam-Masala-Hähnchen
50 min
Garnelen Bhuna
30 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Chicken Jalfrezi
1h
Curry Madras (Gewürzmischung)
5min
Chicken Tikka Masala
45 min
Chicken Saag
50 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Hähnchen Tikka Masala
1h
Hähnchen in Joghurt
1h