Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di bottarga a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2557.1 kJ / 610.8 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1h 10min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Salsa ai porcini
20 min