Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2193 kJ / 542 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré aromatico di zucca
40 min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 godz.
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2 godz. 20 min
Ponte dei sospiri
1 godz.
Scorfano con pomodori, carote e riso
50min
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Palamita in crema di finocchio
35min
Turbanti di spigola e arancio
1 godz.