Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Satay sauce
- ½ tsp dried fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 Tbsp ground turmeric
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if preferred, to taste
- 2 Tbsp Tamari sauce
- 1 Tbsp tamarind pulp
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter (see tip)
Chicken, rice and vegetables
- 400 g jasmine rice
- 1200 g water
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g carrots, cut in thin strips
- 100 g tenderstem broccoli, cut in thirds
- 100 g cauliflower, cut in small florets (3 cm)
- 50 g red pepper, cut in thin strips
- 50 g brown onion, cut in thin wedges
- 80 g sugar snap peas, trimmed and cut in halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2689 kJ / 640 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 62.3 g
- Yağ
- 31.2 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Chicken Pad Thai
20min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Peking Chicken
45 min
Cashew Chicken
45 min