Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
veya 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2949 kJ / 705 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 46.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette di tonno e curcuma
1h
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Torta di patate e mais
1h 50min
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Sformatini di verdure
50min
Ciambella salata allo yogurt
45min
Plumcake salato
1hod. 30min
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50min
Polpettone di tonno
35min
Plumcake salato di primavera
1h
Plumcake salato al tonno
55min