Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
veya 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 83.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2381.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi ripieni
50 menit
Carciofi alla maremmana
40 min
Cavolfiori gratinati
50 menit
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Carciofi alla romana
50 menit
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Polpette di carciofi e scamorza
1j
Cestini di patate e uova tartufati
1j
Crocchette di patate
1h 10 min