Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
veya 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 83.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2381.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Carciofi alla romana
50 min
Carciofi trifolati
30 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Champignon ripieni al forno
1 godz.
Carciofi ripieni
50 min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min