Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
veya 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 83.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2381.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50min
Cicorie stufate
35 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Sarde a beccafico
35 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Carciofi ripieni
50min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.