Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di lenticchie
50min
Fagioli alla veneta
1h 30min
Fave in umido
1h
Zuppa di fave
50min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Fagioli in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Piselli in umido
1h 10min
Ceci in umido
1h 30min
Lenticchie in umido
1h 30min