Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di legumi e cereali
1h
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Fave al guanciale
35 min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35 min.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min