Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fave in umido
1 Std.
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fave al guanciale
35 Min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di ceci e rosmarino
1 Std.
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie
50min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Piselli in umido
1h 10min