Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris Brest
3h 30min
Profiteroles
2h
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5 min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Cupolette al limone
9h
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 godz.
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min
Pasta di mandorle
1h 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Torta Babà napoletana
8h