Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15min
Zucchero a velo
5min
Pan di Spagna
1h 50min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Profiteroles al limone
1h 45min
Profiterole bianco
3h 15min
Zuccotto
7 godz. 10 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Profiteroles
2h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min