Cihazlar ve Aksesuarlar
豉香松阪豬
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
松阪肉 切片400 克
-
薄鹽醬油2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油10 克
-
薑 切片20 克
-
蒜頭 切片3 顆
-
豆豉 略拍扁2 大匙
-
蔥 切片½ 枝
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切片10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.3 g
Kalori
1039 kJ /
248 kcal
Yağ
15.4 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
元氣便當菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan