豉香松阪豬

豉香松阪豬

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 松阪肉 切片
    400 克
  • 薄鹽醬油
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 切片
    20 克
  • 蒜頭 切片
    3 顆
  • 豆豉 略拍扁
    2 大匙
  • 切片
    ½ 枝
  • 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切片
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20.3 g
Kalori 1039 kJ / 248 kcal
Yağ 15.4 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...