Cihazlar ve Aksesuarlar
醬燒雞塊
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)600 克
-
新鮮香菇 切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭 切片50 克
-
新鮮紅辣椒 切片(約1公分)3 根
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
番茄醬50 克
-
糖1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.55 g
Kalori
749 kJ /
179 kcal
Yağ
8.35 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
9.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan