醬燒雞塊

醬燒雞塊

2.2 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮香菇 切塊(約2公分)
    100 克
  • 蒜頭 切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 切片(約1公分)
    3 根
  • 切段(約2公分)
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 番茄醬
    50 克
  • 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 16.55 g
Kalori 749 kJ / 179 kcal
Yağ 8.35 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 9.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...