Cihazlar ve Aksesuarlar
芥菜干貝雞
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 人份
Malzemeler
-
新鮮芥菜 取莖、切斜塊300 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
油10 克
-
薑 切絲20 克
-
新鮮干貝 (選用小粒即可)10 - 15 粒
-
米酒20 克
-
新鮮香菇 切片30 克
-
鹽 依個人喜好調整2 茶匙
-
枸杞 用水沖洗1 茶匙
-
水800 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18.9 g
Kalori
674 kJ /
161 kcal
Yağ
7.9 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
閤家團圓年菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan