Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1366 kJ / 327 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 9.75 g
- Lif
- 4.05 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30 min
Involtini di platessa e verdure
1h
Scaloppine agli asparagi
1h
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min