Cihazlar ve Aksesuarlar
Gnocchi with Taleggio Cheese
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21.6 g
Kalori
2600 kJ /
622 kcal
Yağ
15.2 g
Karbonhidrat
99.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pumpkin
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken broth with bread dumplings
1sa 5 dk
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13sa 40 dk
Apple Pâtes de Fruits
6sa 15 dk
Pommes Dauphine
2sa 10 dk
Rum Babas
3sa 45 dk
Whipped Cream
10 dk
Béchamel Sauce
15 dk
Spicy Cornbread Gratin
Değerlendirme yok
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15sa 15 dk
Pumpkin Risotto with Bacon
50 dk
Béchamel sauce
15 dk
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 dk