Cihazlar ve Aksesuarlar
Gnocchi with Taleggio Cheese
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21.6 g
Kalori
2600 kJ /
622 kcal
Yağ
15.2 g
Karbonhidrat
99.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pumpkin
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pie Pastry
13sa 50 dk
Salmon Soufflé
1sa
Hollandaise Sauce
15 dk
Slow Cooked Beans with Cider
2sa 30 dk
Coconut Yoghurt
13sa 20 dk
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1sa 45 dk
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9sa 20 dk
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 dk
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1sa 20 dk
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1sa 35 dk
Houmous
13sa 30 dk
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 dk