Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de mangues mûres, coupées en morceaux
- 100 g de raisins secs
- 100 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de gingembre en poudre
-
½
c. à café de garam masala en poudre
veya ½ c. à café de curry en poudre - 170 g de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 858.5 kJ / 201.4 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 49.3 g
- Yağ
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Fondue asiatique au satay
1sa 15 dk
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1sa 10 dk
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1óra 40p
Chutney de poires
55min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Beurre aux algues
2ωρ. 20 λεπτ.
Saumon gravlax
60sa 30 dk
Chutney mangue-raisin
35 dk
Chutney de figues
4h