Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel
La garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, émincées en tranches
- 1 gousse d'ail, émincée en tranches
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 78.9 g
- Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Olivettes
1 godz. 45 min
Focaccia au thym
3h
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Bretzel
1h 10min