Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 petits pains durs, coupés en morceaux (250 g)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 6 brins de persil frais équeutés
- 25 g de beurre
- 200 g de lait
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- huile neutre, pour le Varoma et le plateau vapeur
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 850 kJ / 203 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche
8 Std.
Petits pains vapeur
2hod. 10min
Pain express
1sa 15 dk
La tourte aux épluchures de patate
2 Std. 30 Min
Galettes de pommes de terre
45 λεπτ.
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Tarte aux oignons
1sa 15 dk
Soupe au lait
20min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 dk
Focaccia croquante
3hod.
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1sa 10 dk