![Focaccia apulienne Focaccia apulienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88772C45-95D4-4A81-8EF6-995FBECE58B5/Derivates/73A0A3E8-D0B2-4438-9440-7A52BC758307.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pommes de terre, épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de farine de blé
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à soupe de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 104.1 g
- Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Focaccia croquante
3h
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2sa 20 dk
Focaccia à la crème de fromage
Brak ocen
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min