Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia à l'oignon
3u. 15min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia fève, bacon et pecorino
3u. 15min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Pissaladière
3 Std.
Focaccia à la pomme de terre
2 godz. 50 min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Focaccia au thym
3 Std.