Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au lait
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia des Pouilles
1sa 10 dk
Fougasse
2h
Gâteau marbré
2hod. 10min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Smacafam
55min
Focaccia à la crescenza
1ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia croquante
3hod.
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia aux oignons
2h 15min