Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fave in umido
1 Std.
Fagioli in umido
1h 30 min
Sugo classico
55min
Fave al guanciale
35 min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30 min
Minestrone
45 Min
Piselli al prosciutto
20 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Lenticchie speziate in umido
1h 30 min
Ceci in umido
1h 30 min