Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1sa 30 dk
Lenticchie in umido
1sa 30 dk
Piselli al prosciutto
20min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Ceci in umido
1sa 30 dk
Spinaci filanti
40min
Spinaci al burro
30min
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35min
Fagioli alla veneta
1sa 30 dk
Sugo classico
55 dk