Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fave in umido
1 Std.
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Minestrone
45min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Sugo classico
55 min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min