
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 brins d'estragon frais équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 412 kcal / 1724 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Yağ
- 19 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Lif
- 4.2 g