
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 350 g de tomates concassées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 200 g de champignons de Paris frais
- 1 brin de thym frais effeuillé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
La finition
- farine à pain type Manitoba pour fariner
- 200 g de mozzarella égouttée et coupée en tranches
- 100 g de jambon blanc coupé en lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 856 kcal / 3581 kJ
- Protein
- 39 g
- Yağ
- 33 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Lif
- 8 g