Cihazlar ve Aksesuarlar
河蚌豆腐汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
姜2 片
-
油20 克
-
河蚌 取肉切块2 只
-
料酒10 克
-
老豆腐 切块160 克
-
水650 克
-
生抽5 克
-
盐5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
青菜 切碎150 克
-
青蒜 切末1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1200.3 mg
Protein
23.7 g
Kalori
1158 kJ /
277 kcal
Yağ
17.8 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常豆腐料理
5 Tarif
Çin
Çin