Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1101.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1h 30min
Brandade de bacalhau
40min
Gaspacho
10min
Creme de castanhas e couve-flor - TM31
50min
Creme de cogumelos
1h 20 min
Sopa de miso com galinha e massa
35 Min
Tártaro de salmão
1h 30min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 Std. 5 Min
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Creme de espargos com parmesão
30min
Vichyssoise de espargos
40min