Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1101.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de cebola gratinada
35 Min
Creme de cogumelos
1j 20 menit
Creme de espargos verdes
50 menit
Creme de cogumelos
20 min
Creme de cogumelos
30 min
Laksa de camarão e frango
50 menit
Creme de abacate e pepino
5 min
Creme de castanha e aipo
40 min
Creme de espargos com parmesão
30 min
Vichyssoise de espargos
40 min
Creme de castanhas e couve-flor - TM31
50 menit
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 godz. 5 min