Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1101.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de couve-flor com pinhões
40 Min
Creme de batata-doce e leite de coco
45min
Creme de cogumelos
20 Min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Creme de cogumelos
30 Min
Sopa picante de couve-flor
30 Min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de cogumelos
1h 20min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1u. 5min
Bisque de marisco
45min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min