Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait
- 200 g de fromage abondance, coupé en cubes (1 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de cassonade
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1125.6 kJ / 271.1 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Değerlendirme yok
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Kouign-amann
2h 15min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Soufflé au caramel
35 min
Crème brûlée allégée
3h 15min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Crêpes aux clémentines
2h
Cheesecake framboises
5h
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Tarte façon "crème brûlée"
4h