Cihazlar ve Aksesuarlar
黃豆牛蒡排骨湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
水 (含川燙和烹煮用)2200 克
-
排骨 切塊(約4公分)500 克
-
薑 切片15 克
-
米酒10 克
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
牛蒡 去皮,切滾刀(約2公分)150 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
32.6 g
Kalori
2283.4 kJ /
486.4 kcal
Yağ
33.2 g
Lif
5.6 g
Karbonhidrat
16.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
豆陣來吃飯
10 Tarif
Tayvan
Tayvan