黃豆牛蒡排骨湯

黃豆牛蒡排骨湯

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • (含川燙和烹煮用)
    2200 克
  • 排骨 切塊(約4公分)
    500 克
  • 切片
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切滾刀(約2公分)
    150 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 32.6 g
Kalori 2283.4 kJ / 486.4 kcal
Yağ 33.2 g
Lif 5.6 g
Karbonhidrat 16.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...