Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla al cacao
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 75 g di burro, a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
Crema al ribes
- 125 g di sciroppo di ribes
- 1 cucchiaio raso di amido di mais (maizena)
Crema al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- ribes rosso q.b. per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 14782 kJ / 3533 kcal
- Protein
- 52.5 g
- Karbonhidrat
- 401.3 g
- Yağ
- 190.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
New York cheesecake
6h 30min
Cream tart
4 Std.
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Mini cheesecake al pomodoro
3 godz. 25 min
Bavarese alle nocciole
6h 40 min
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30 min
Tortini di fichi
6h 5 min.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Bignè al tiramisù
4 Std.
Semifreddo pesche e albicocche
3 Std. 35 Min