Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
veya 250 g di ricotta fresca + 250 g di latte intero - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
veya ricotta affumicata, grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 641 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchteln
4 Std.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Frico con speck
50min
Tortel di patate
40min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Canederli allo speck
2h 40min
Kaiserschmarren
50min
Casunziei all'ampezzana
1h 30min
Salsa bolzanina
15 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Strangolapreti alla trentina
4 Std.