Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
veya 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
veya ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 641 mg
Alternatif tarifler
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Risotto ai porri e burrata
35min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Spatzle con salmone e zafferano
40min