Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
veya 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
veya ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 641 mg
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4j
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spatzle con burrata e carciofi
50 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Gnocchetti de gris
30 Min