Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di uva passa
- 60 g di pinoli
- 400 g di spinaci freschi in foglia
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio Roquefort a pezzi
- 1 pacchetto di pasta fillo
- 50 g di burro fuso
- 1 uovo sbattuto
-
1
cucchiaio di semi di sesamo (isteğe bağlı)
veya 1 cucchiaio di semi di papavero (isteğe bağlı) - 50 - 80 g di formaggio fresco spalmabile
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 10.05 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frollini classici al burro
50 min
Brisèe ratatouille
1h 30 min.
Tortilla hack con semi di papavero
1h 30 min.
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 min
Roll vegetariani
45 min
Crêpes ai funghi
1h 50min
Mini quiche al radicchio
1h 10 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Chicche di carote all'erba cipollina
1h 20 min.
Fagottini verdi al vapore
45 min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min