Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Alici alla Reggina
45min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.