Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla portoghese
1sa 10 dk
Baccalà alla veneziana con polenta
1sa 45 dk
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà alla Veracruz
1sa
Tegamini di cipolle e alici
1sa
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1sa 10 dk
Zuppa di baccalà
1sa
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1sa 10 dk
Baccalà alla ligure
1sa