Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
TM6 TM5

Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)

3.6 (317 değerlendirme)

Malzemeler

  • 130 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • 100 g Rundkornreis
  • 150 g Maismehl, fein gemahlen
  • 150 g Zucker
  • 1 EL Vanillezucker
  • 2 TL Weinstein-Backpulver
  • 250 g Wasser
  • 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
  • 500 g Heidelbeeren, frisch oder gefroren
  • Staubzucker zum Bestreuen

Besin Değeri
şuna göre 1 Stücke
Kalori
1040 kJ / 248 kcal
Protein
2 g
Karbonhidrat
33 g
Yağ
12 g
Lif
2.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler