Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre, détaillé en dés
- 500 g de poireaux
- 500 g de pommes de terre farineuses, type bintje, coupées en morceaux (3 cm)
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de saumon fumé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1289 kJ / 307 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13 godz. 35 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Velouté de butternut, bacon et comté
35 Min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15 min
Velouté de cresson à l'ail
1h