Cihazlar ve Aksesuarlar
老妈蹄花
Hazırlık 10 dk
Toplam 7sa 40 dk
8 人份
Malzemeler
-
猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干2 个
-
水1100 克
-
姜 切片10 克
-
米酒20 克
-
陈皮5 片
-
白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮100 克
-
盐2 茶匙
蘸料
-
生抽2 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
醋1 茶匙
-
葱 切葱花1 支
-
芝麻 熟的1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.2 g
Kalori
1387 kJ /
331 kcal
Yağ
20.3 g
Lif
2.6 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
辣味中国
70 Tarif
Çin
Çin