Cihazlar ve Aksesuarlar
剁椒蒸双菌
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
金针菇 切去根部,洗净沥干250 克
-
新鲜黑木耳100 克
-
剁椒 红色的2 汤匙
-
水500 克
-
素蚝油1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
花椒油½ 茶匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
醋1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.9 g
Kalori
428.3 kJ /
102.3 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
3.5 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
我爱素食
10 Tarif
Çin
Çin