剁椒蒸双菌

剁椒蒸双菌

3.9 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 金针菇 切去根部,洗净沥干
    250 克
  • 新鲜黑木耳
    100 克
  • 剁椒 红色的
    2 汤匙
  • 500 克
  • 素蚝油
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 花椒油
    ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 2.9 g
Kalori 428.3 kJ / 102.3 kcal
Yağ 5.5 g
Lif 3.5 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...