Cihazlar ve Aksesuarlar
榨菜肉丝蛋汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
3 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 满茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
料酒10 克
-
榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干100 克
-
鸡高汤550 克
-
盐 根据个人口味调整¼ 茶匙
-
蛋 打匀。1 颗
-
葱 切末。5 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12 g
Kalori
679.3 kJ /
162.3 kcal
Yağ
9.5 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin