Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 80 g kiełbasy chorizo, bez skóry, pokrojonej w 5 mm plastry
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 8 podudzi z kurczaka, bez skóry (ok. 700-800 g)
- 1 łyżka oregano, suszonego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 480 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej z zalewy
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2214 kJ / 529 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1h 40min
Kurczak słodko-kwaśny z ryżem
50 Min
Gulasz drobiowy z czerwoną fasolą i batatami
50 Min
Schab z kiszoną kapustą
50 Min
Kurczak po myśliwsku
50 Min
Gulasz z soczewicą
2h 50min
Pikantna wieprzowina w pomidorach z chili
25min
Wołowina w piwie po flamandzku
1 Std. 45 Min
Gulasz wieprzowy w stylu greckim
35 Min
Gulasz drobiowy z pomidorami i fasolą
35 Min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30 Min
Kotlety imbirowe z kurczaka
30 Min