Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
veya 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 18.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di totano e piselli al lime
1 godz.
Alici alla Reggina
45 min
Moscardini al limone
30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari cipolle e patate
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Calamari alla marchigiana
35 min
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Anelli di totano in umido
30 min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Seppie in zimino
40 min
Calamari alla napoletana
40 min