Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di radicchio rosso di Treviso, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero + q.b.
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di pere e vino Porto al vapore
45 min
Gubana
3 godz. 45 min
Torta degli addobbi
1h 25 min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Biscotti ai semi
30 min
Mousse di ricotta all'arancia
15 分钟
Involtini filanti al cavolo rosso
1h 15min
Torta ciosota radicchio e carote
1sa
Patè alle castagne in crosta
10h
Salsa alla reggiana
15 分钟
Crêpe con capesante e porri
Değerlendirme yok
Zuppa del nord
1sa 10 dk