Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1h 10 min
Bigoli in salsa
1h 30 min.
Torta ai cachi e amaretti
1h
Zaleti
1h
Focaccia dolce
45 min
Pinza
50 min
Crostata di zucca all'amaretto
3ωρ. 45 λεπτ.
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2h 15min
Torta russa di Verona
2h
Biscotti zaeti
55 min
Torta sbrisolona
55 min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10 min