Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 32.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan al salmone affumicato
45 min
Tomino con coulis di fichi
55 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Bicchierini prosciutto e melone
3小时 25 分钟
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 λεπτ.