Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 93.8 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1616.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli allo speck
2óra 40p
Tortel di patate
40 min
Gnocchi di polenta
25 min