Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 93.8 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1616.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Pane al latte
2h 20min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Torta paesana
1 Std. 10 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Pane al lardo e timo
4h 50 min