Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione
15min
Quiche Lorraine
50min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Ziegenkäsetarte
1 godz. 25 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Hackfleisch-Rolle mit Spinat-Käse-Füllung
1 Std. 15 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Kalbsleber venezianisch
40min