Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50 min
Risotto mit Varianten
40 min
Boeuf Bourguignon
9sa 30 dk
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
1sa 30 dk
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1sa 20 dk
Edelfischragout
35 min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10 min
Filet Wellington
1h 45 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Putello Tonnato
4h