Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 pomodori secchi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino interi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta tipo penne
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate (isteğe bağlı)
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Casarecce risottate al limone
30 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Pasta tonno e olive
35 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Penne risottate con verdure
35 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min