Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Lammfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Datteln, entsteint, getrocknet
- 10 g Mehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 Prise Zimt
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 200 g Feta, in 12 Würfeln
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdnuss-Paprika-Hähnchen zu Süßkartoffelstampf
1h
Patatas Bravas mit Chorizo
1sa 15 dk
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1 Std. 25 Min
Gefüllte Lammbuletten
1sa 10 dk
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1sa 20 dk
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 dk
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45min