Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Lammfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Datteln, entsteint, getrocknet
- 10 g Mehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 Prise Zimt
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 200 g Feta, in 12 Würfeln
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h
Gemüsereis mit Lamm
40min
Gefüllte Lammbuletten
1sa 10 dk
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Hackbällchen mit Datteln
30min