Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sojasaucen-Dip
- 100 g Sojasauce
- 30 g Dashi-Brühe
- 30 g Reiswein (Mirin)
Gemüse in Tempurateig
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- 150 g Wasser, sehr kalt
- 50 g Eiswürfel
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Weizenmehl
- 50 g Reismehl
- ½ Teelöffel Backpulver
- 6 Scheiben Zucchini (5 mm)
- 6 Scheiben Aubergine (5 mm)
- 1 grüne Paprika, in 6 breiten Streifen
- 1 rote Paprika, in 6 breiten Streifen
-
6
Zuckerschoten
veya 6 Spargelstangen, grün - 6 Babymöhren, TK, aufgetaut oder frisch
- 1 Gemüsezwiebel, in Ringen (5 mm)
-
200
g Japanischer Rettich (Daikon), gerieben
veya 1 Stückchen Ingwer, frisch, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 840 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Nudelteig
1h
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Frühlingsrollen
2h 10min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min