Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco
Recheio
- 220 g queijo mozarela
- 400 g tomate maduro
- 40 g cenoura
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 100 g chourição fatiado
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 477.7 kJ / 114.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 237.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de queijo
2h
Gressinos com dip picante de abacate
1 godz. 30 min
Marinada grega para carnes brancas
5min
Spring rolls com molho picante
25 min
Cenouras de massa folhada com recheio de creme de cenoura e salsa
45 min
Empanadas de atum
1h
Almôndegas de peru
40 min
Nuggets de peru
30 min
Linguiça com pãezinhos de centeio
2 godz. 10 min
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Piza torcida
1 godz. 30 min
Pão de alho e ervas
1h 40min