Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco
Recheio
- 220 g queijo mozarela
- 400 g tomate maduro
- 40 g cenoura
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 100 g chourição fatiado
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 477.7 kJ / 114.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 237.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa choux
1 godz. 30 min
Crackers salgadas
30 min
Massa de piza
1u.
Trufas de noz e café
4 godz. 20 min
Palitos de presunto
50min
Bolinhas de chourição
1u.
Trufas de chocolate
1u.
Bombons de avelã e amêndoa
1u.
Nogat de amendoim
20min
Piza torcida
1 godz. 30 min
Bengalas de Natal
50min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h