Cernia con salsa mediterranea
TM31 TM5 TM6

Cernia con salsa mediterranea

4.6 (21 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
  • 70 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
  • 10 foglie di basilico fresche, lavate
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1376 kJ / 329 kcal
Protein
27.2 g
Karbonhidrat
3.9 g
Yağ
22.9 g
Lif
1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler