Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Pane al rosmarino
10h 55min
Filone saporito
5h 20min
Spianata sarda
7h 45min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Pane multicereali
17h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min