Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4h 50min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Bottoncini al latte semidolci
5hod. 10min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 godz. 10 min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Panini all'olio
3h 10min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min