Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anolini
14h
Caramelle gommose alla frutta
3h 20min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 min
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40 min
Pasta Choux
2 Std.
Cassata siciliana
6h 35min
Chai latte parfait
15h 5min
Sciroppo di lavanda
1h 30min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 godz. 30 min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.