Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Arancini di riso
3h 5min
Torta Cook-Key®
2h
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Değerlendirme yok
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Pizzette al formaggio di capra
Değerlendirme yok
Croissant
7h 30min
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Praline di frutta secca al cioccolato, cocco e pistacchio (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h