Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 10 mirtilli freschi
- 1 rametto di ribes rosso
- 3 fragole a fettine sottili
- 1 kiwi, sbucciato e a fette sottili
- 1 mandarino, sbucciato e a fette
- 10 more fresche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè con crema pasticcera
3h
Pasta biscotto
1 godz.
Tartellette alla frutta fresca
7hod. 5min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Cannoncini alla crema
3h
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bignè al cioccolato
3h
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 godz.
Diplomatica
3h 30min
Torta Nua
2h
Torta bignè al cioccolato bianco
1 godz.
Crostata classica alla frutta mista
1hod. 20min