Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
- 20 g di burro a pezzi piccoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Casarecce risottate al limone
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Pasta tonno e olive
35 min
Risotto al pomodoro
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min